AVANT 635 kuormaaja

Voimaa ja ketteryyttä juuri oikeassa suhteessa.

Avant 635 on todellinen jokapaikan monitoimikone. Siinä on yhdistetty koneen kokoon nähden suuri nostoteho, työntövoima, ajonopeus ja työhydrauliikan tuotto erittäin kompaktiin pakettiin.

Kuvaus

Avant 600-sarja on todellinen jokapaikan monitoimikone. Siinä on yhdistetty koneen kokoon nähden suuri nostoteho, työntövoima, ajonopeus ja työhydrauliikan tuotto erittäin kompaktiin pakettiin. Tämän ansiosta 600-sarja on jo vuosia ollut erittäin suosittu niin viherrakentamisessa, viheralueiden hoidossa, rakennustyömailla, maataloudessa, hevostalleilla kuin monissa muissakin töissä. Reilun tonnin nostokyky riittää mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja tehokas työlaitehydrauliikka mahdollistaa useimpien Avant-työlaitteiden käytön.

Myös helppo kuljetettavuus on 600-sarjan valtti: kompaktien ulkomittojen ja painon ansiosta sekä kuormaaja että työlaite voidaan kuljettaa peräkärryssä ja myös sisällä isommassa pakettiautossa.

Teleskooppipuomi on myös 600-sarjassa vakiovaruste ja antaa tämän kokoluokan koneelle erinomaisen nostokorkeuden ja ulottuvuuden. Kuorman- ja työlaitteiden käsittely on erittäin nopeaa ja ergonomista

 

 • Nostokyky 1100 kg
 • Nostokorkeus 2,8 m
 • Moottoriteho 26 hv
 • Ajonopeus 15 km/h
 • Avantin kehittämä Optidrive™-ajopiiri parantaa ajovoimansiirron hyötysuhdetta ja vapauttaa tehoa myös työlaitehydrauliikalle 
 • Sopii myös ahtaammille työmaille, joissa on rajoitetut ja kapeat kulkuväylät
 • Helppo kuljettaa jarrullisella peräkärryllä

Kysely laitteesta: AVANT 635 kuormaaja

  Laite

  Nimesi (pakollinen)

  Yritys

  Puhelin

  Sähköposti (pakollinen)

  Paikkakunta

  Vuokrauksen kesto (vrk)

  Aihe

  Viestisi

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.